Tuesday, March 19, 2024

Coalitia Ciu-Cio s-a pierdut cu Firea

In ultima lor sedinta, luni 18 Martie, liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Catalin Cirstoiu sa fie candidat comun la Primaria București.
De asemenea, PSD și PNL vor avea candidati comuni la toate sectoarele din Capitata, precum si la Consiliul General si consiliile de sectoare

Marile surprize sunt disparitia de pe liste a Gabrielei Firea si a lui Sebastian Burduja. Astfel, fata de candidaturile deja stabilite anterior. PSD ar urma să dea candidati pentru sectoarele 1 și 5, in timp ce PNL va da candidat la sectorul 2. La sectoarele 3 (Robert Negoita), 4 (Daniel Baluta) si 6 (Ciprian Ciucu) coaliția îi susține pe actualii primari în funcție.

Fosta primarita Gabriela Firea, presedintele filialei PSD București, l-a acuzat joia trecuta pe presedintele Marcel Ciolacu, ca ”nu a luptat suficient” pentru a o impune drept candidat la Primaria București.

In replica, Marcel Ciolacu a anuntat ca se va intalni astazi cu liderii PSD București pentru a le comunica si explica solutia decisa impreuna cu PNL. Reamntim ca filiala in cauza si-a exprimat sustinerea pentru Gabriela Firea, aceasta fiind si presedinta organizatiei. Pe langa explicatiile catre Filiala PSD Bucuresti, Marcel Ciolacu mai trebuie sa aiba in vedere si faptul ca Paul Stanescu, secretar general si membru marcant al partidului, este tot de partea fostei primarite. Daca nu va fi ofertata pentru o cndidatura la sectorul 1, este posibil ca Gabriela Firea sa decida sa candideza la Primaria Capitalei in calitate de independent.

Cat despre Burduja, el se scalda intr-o ilustra apatie a colegilor sai, in afara de Rares Bogdan care poate face totul pentru a-i creste notorietatea.

No comments:

Post a Comment