Saturday, March 9, 2024

A venit momentul sa construim pentru Romania

Aflat in misiune la Iasi pentru a-l inscauna pe noul sef de filiala PSD, prim-ministrul iolacu le-a spus membrilor ca nu a decis daca va candida la alegerile prezidenţiale, adaugand ca va hotarî împreuna cu colegii de partid. 

In plus, liderul social-democrat a umplut inimile audientei de bucuria urmatorului discurs: ”Nu trebuie să ne mai ţinem cu mainile de functii. A venit momentul să construim pentru Romania. Nu stiu dacă voi candida ca preşedinte. Nu am hotărât acest lucru. Cred că trebuie să hotarasc cu colegii mei, dar şi cu mine însumi. Dar ce îmi doresc este un preşedinte care să construiasca. Am pierdut prea mult timp certandu-ne”.

Cum era de asteptat, premierul Ciolacu face primii pasi pe Romania educata. Se vorbeste ca, purtat de mana educata, PSD-ul in buna masura ar obtinut ce a vrut. Formatiunea lor pierde puțin și câștiga foarte mult. Sa vedem ce surprize rezerva viitorul. Fie vor avea un presedinte, fie vor avea un premier, vor fi partea unei guvernarari pe termen lung. Iar pe ei asta îi intereseaza cel mai mult si ii va face cat se poate de fericiti, pentru că vor avea acces la resurse pe o perioadă indelungata in care economiile vor intra intr-o mare suferința.

Coalizarea si comasarea va face ca istoria sa fie doar un instrument de care coalizatii majoritari se vor servi pentru a construi o stare de fapt de care sa profite. Functii, resurse, butoane ... Macar din minim respect, numele Romaniei nu ar trebui pronuntat.

No comments:

Post a Comment